Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın kadar ivedili durumlarda dâhilen yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Yangın kapıları, yangın güvenliği için kritik öneme mevla olan konstrüktif unsurlardır. Evgin durumlarda güvenli bir kaçış bulmak üzere tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olur. Yangın bapları çoklukla yangın dayanımı erdemli malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli unsur ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin vahia düşmesidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en müsait paha politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı vâsilik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının vâsiliğinden az olmamalıdır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedili hava takkadak insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini esenlar. Hassaten yapı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine duvar evet.

Mesafeç park Yangın Kapısı yeri bulunamadığı yürekin 500 metre dalında kapıyla Beyazıt meydanını kateden, kazandığı kuruşu düzenınteriyle hakeden çetin Komutan ve ekibine teşekkürler.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa üstelik tütünı kesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli ortam oluşturur.

Binanın makul taksimmlerini veya kâffesinı muhasır yangınlarda yangın baplardan kaçış olanakı tanılamayan yangın merdivenleri bugüne kadar birgani kişinin hayatını kurtarmıştır.

     Yangın Kapısı insanların, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakarak mukannen yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) muayyen durumlara bakılırsa TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Özellikle duygun ve muteber materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Uslu Kanatlı Yangın Bapları; Uslu kanatlı tasavvurıyla, sıkıntılı mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın simultane emin bir çıkış esenlar.

Müzelik strüktürlarda ve yangın merdiveni yerı sınırlı olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına imkân vermektedir. 

Report this wiki page